LULU Electric kompakt tűzeseti leválasztó

112 903 Ft (88 900 Ft +ÁFA)

A szabványos nemzetközi biztonsági rutin alapján tűz esetén minden tűzoltónak a tűzoltás előtti első lépés az AC áramkörök lekapcsolása. Ez lehetővé teszi a tűzoltók számára a tűzoltást az áramütés veszélye nélkül. Azonban a tűz oltása továbbra is veszélyt jelenthet, amennyiben az épület fotovoltaikus rendszerrel van szerelve, amíg a tűzoltó megtalálja az egyenáramú leválasztót és kézzel áramtalanítja. Mivel a legtöbb fotovoltaikus rendszerben az egyenáramú leválasztó kapcsoló közvetlenül be van építve az inverterbe, ezért az egyenáramú leválasztó kikapcsolása után az egyenáramú szolármodulok és egyenáramú kábelek továbbra is akár 1500 V DC feszültség alatt állhatnak, ez pedig potenciálisan rendkívül súlyos áramütést eredményezhet.

Elfogyott

Leírás

A LULU tűzeseti biztonsági kapcsoló (TBK) garantálja a megoldást. Automatikusan leválasztja az egyenáramot legközelebb a napelemekhez, és ezzel biztonságos megoldást teremt a tűzoltók számára.Nincs szükség további lépésekre a tűz oltásához, csakúgy mint fotovoltaikus rendszer nélkül. Ha a kapcsoló 5 másodpercnél hosszabb ideig nem érzékel váltakozó áramot, akkor automatikusan megszakítja az egyenáramot.

További információk

Gyártó

LULU Electric

LULU Electric tűzeseti leválasztó kapcsoló adatlapja

Download

LULU Electric kompakt tűzeseti leválasztó raktárkészleten

Download

LULU Electic TÜV tanúsítvány

Download

Kérdése van?

Ha bármilyen kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a kérdéseikre.