Hírek

Fronius Symo GEN24 pénzvisszatérítési akció

 

Elindult a telepítők számára szóló Fronius Symo GEN24 pénzvisszatérítési akció: regisztráljon és 2024. szeptember 30-ig minden egyes telepített, regisztrált és online vásárolt Fronius Symo GEN24 után akár 300 eurónyi pénzvisszatérítési jutalomban részesülhet.

 

 

Így működik:

1. Regisztráljon telepítőként: töltse ki ezt a regisztrációs űrlapot.

2. Szerelje fel, regisztrálja és csatlakoztassa a Fronius Symo GEN24 invertert: Szerelje fel az invertert, majd regisztrálja annak sorozatszámát a Fronius Solar.web webhelyen és jegyezze be online az invertert.

3. Telepítsen három vagy több eszközt, és a Fronius átutalja Önnek a pénzvisszatérítés összegét: Az Önt megillető pénzvisszatérítési jutalmat kéthavonta automatikusan átutalják a bankszámlájára.

Bízzon az európai hozzáadott értékben és eszközönként az adott teljesítményosztályhoz tartozó a pénzvisszatérítési összegeket kapja meg bankszámlájára:

A bónusz akció minden részletét megtekintheti a Fronius cashback promo weboldalán, letöltheti és ha szeretné kinyomtathatja a tájékoztató szórólapot vagy megtekintheti a webináriumot, amiben elmagyarázzák a promócióban való részvétel lépéseit, valamint megválaszolják a gyakran feltett kérdéseket.